HTML van deze website

Hier kunt u lezen wat ik in het persoonlijke deel heb gedaan:

  1. Ik moest op de tweede pagina een geordende lijst met cijfers doen, deze kan u zien van regel 38 tot en met regel 45 in het html bestand.
  2. Ik moest tussen de drie paragraven op de eerste pagina doorgetrokken lijnen zetten, deze kan u hier zien op de website en op regels 40, 51, 62 en 74 van het html bestand.
  3. Ik moest alle h2 koppen met de font Notable doen, dit kan u weer hier zien op de website, in html heb ik dit gedaan door op regel 136 van het stijlblad een id genaamd #kop te maken, die ik heb gegeven aan alle koppen, en in dit id hebt ik de font Notable gemaakt, ik heb ik in het head deel van alle pagina's met koppen een link gezet naar de font.
  4. Ik moest ervoor zorgen dat als je je muis over een link deed dat achtergrondkleur veranderde, dit kan u op de website zien in de 2 links boven deze zin, in html heb ik dit gedaan door op regel 79 van het stijlblad de class .link te maken, daarna had ik er .link:hover van gemaakt en dan de kleuren erachter gezet.
  5. Ik moest via CSS regelen dat alle afbeeldingen een hoogte van 87 pixels had, dit heb ik gedaan door op regel 73 van mijn stijlblad de img gezet, waardoor alle afbeeldingen daaraan gelinkt zijn, daarna heb ik ''height: 87px;'' eronder gezet
  6. Ik moest alle koppen centreren, dit kan u weer hier zien op de website, dit heb ik gedaan door op regel 136 van mijn stijlblad een id genaamd #kop te maken, daar heb ik ''text-align: center;'' ingezet en daarna deze id aan alle koppen gegeven
  7. Ik moest een werkend jQuery javascript effect genaamd fadeToggle() op mijn website zetten, dit kunt u op de website op alle Flash games zien, want ik heb onderaan de website wat uitleg van de game gezet die je weg kan laten vagen, ik heb dit in html gedaan door in het .js bestand de functie fadetoggle te zetten met het id #fadeButton en deze daarna te koppelen met de button op de Flash game pagina's, en de text die weg ging heb ik in een div gezet met het id fader.
HTML en CSS